Yoursite
^ mascartropolis ^ ^ ragathol art gallery ^ ^ other comics by me ^


KARAKTÄRER

LILLIE ESPINOSA
Ålder: 15
Personlighet: Lillie är inte en särskilt praktisk människa. Hon är dum, studsig, klumpig, pratar alltid för mycket och har notorisk otur.
Men naturen är vis, och har skänkt Lillie förmågan att ta emot våldsamma mängder våld och fortfarande andas. Hon kommer att behöva det...
Hon har en sällsynt förmåga att skapa sina egna ord, och hennes språkmönster är ganska oförutsägbart. Vilket leder till att ingen förstår vad hon säger.
Gud sov dagen Lillie föddes...
TIFFANY BLINKIT
Ålder: 15
Personlighet: Som en motsats till Lillie är hennes bästa vän Tiff smart, uppfinningsrik, beräknande och ganska tystlåten..
Tiffs båda föräldrar är uppfinnare, så deras hus är en enda röra av robotar, revolutionerande husgeråd, slangar och provrör.
Tiffany verkar aldrig lägga märke till Lillies plågor, eller så bryr hon sig bara inte...
UTOMJORDINGEN
Ålder: Okänd
Personlighet: Utomjordingen hittades av Tiff utanför hennes dörr en morgon. Inte mycket är känt om den, eftersom den inte talar.
Ingen vet hur den kom dit, eller varför. Den verkar dock tycka om att se på filmer och fotografera. Den kan också tillaga en tämligen delikat fiskgratäng.
MAMMA ESPINOSA
Ålder: Runt fyrtio
Personlighet: Lillies mor är alltid orolig för sin dotter, och med rätta. Hon har dock en tendens att behandla Lillie som ett litet barn, vilket gör henne irriterad.
Sen dör hon. Lillie har tur att även dödliga sår läker snabbt så att hon kan gömma dem innan hon kommer hem...

rot
in english
takåsblues
värld
karaktärer
forum
mina bilder
mail
 
 
Layout-design av:
GenerationNext
^ navigaton ^